Maske protiv prijevremenih bora: Donosimo 5 najboljih!

Pušenje, nepravilna prehrana, genetika, stres i zagađen okoliš među najčešćim su uzeocima prijevremene pojave bora.

 

 

 

Nekoliko jednostavnih savjeta i maski odgodit će pojavu prijevremenog starenja kože i pojave bora. Koristite redovito neke od sljedećih recepata:1. Uzmite bananu, dobro je zgnječite i nanesite je na lice. Isperite nakon pola sata. Voće bogato vitaminom C veoma je korisno za kožu.

2. Pokušajte također napraviti masku za lice od ananasa koji je veoma učinkovit u borbi protiv bora. Osim toga, ananasovim sokom možete izmasirati lice.

3. Još jedno voće koje pomaže u borbi protiv prijevremenog starenja je papaja. Sameljite je i dodajte joj nekoliko kapi limunovog soka. Radite ovu masku jednom tjedno.

4. Maslinovo ulje nije dobro samo za vaše zdravlje, ono je odlično i za vašu kožu. Uzmite čajnu žličicu maslinovog ulja i dodajte u nju nekoliko kapi limuna. Dobivenu tekućinu nanesite na lice i nježno protrljajte kako bi se upila u kožu.

5. Još jedan odličan recept u borbi protiv bora je kombinacija meda s limunovim sokom. Pomiješajte ih, nanesite na lice, ostavite oko 20 minuta te isperite toplom vodom.

cromoda.com
loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*